Om tillhandahållande av data (EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam och invånare i USA:s delstat Kalifornien)

Visa information om de uppgifter som lämnas till Kaspersky medan tidigare versioner av appen används.

Data som skickas till Kaspersky med Kaspersky-appen 11.100.X.XXX och senare

Kaspersky skyddar all information som tas emot i enlighet med lag och tillämpliga Kaspersky-regler. Data skickas via en säker kanal.

Vi använder personliga och icke-personliga data.

Personuppgifter

Du kan visa personuppgifter som tillhandahålls enligt licensavtalet för slutanvändare, sekretesspolicyn, marknadsföringsmeddelandet och Kaspersky Security Network Statement i motsvarande juridiska dokument.

Visa ett juridiskt dokument

Ej personliga data

Vi använder följande icke-personliga data för att bevara programvarans huvudfunktioner:

För kärnfunktionalitet kan data installeras och laddas ner i Firebase-tjänsten:

Data skickas till Firebase via en säker kanal. Information om hur data behandlas i Firebase finns på https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html.

Följande data samlas in och bearbetas i Huawei-tjänsten för att tillhandahålla QR-skannerfunktionen:

Databehandling i Huawei-tjänsten utförs över en säker kanal. Databehandling sker i enlighet med Huaweis integritetspolicy som finns på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.